Programma

Eerste waterstof tankstation in Zuid-West-Vlaanderen

7 december 2021 - 18uMaelstede, Kuurne

Tijdens deze avond stellen we u voor aan experten op vlak van waterstof en duurzame mobiliteit om zo de basis te leggen voor het eerste waterstof tankstation in Zuid-West-Vlaanderen. Als doeners willen we met dit event het startschot geven om met verschillende bedrijven de schouders te zetten onder een duurzaam mobiliteitsproject van de toekomst.

Op het programma:
 • Machteld Claerhout – kabinetsmedewerker van Vlaams Minister van mobiliteit en openbare werken Lydia Peeters
 • Laurent Willaert – Febiac
 • Philippe Jacquemyns – Volvo Trucks Belux
 • Axel Vandenborre – Vives
 • Frank De Lannoit – Brugge Geeft Energie
 • Roland Maes – CEO’s 4 Climate

Prijs: gratis

 

Wij voorzien de nodige corona veiligheidsmaatregelen: mondmasker en Covid Safe Ticket verplicht

  Green Summit

  UITGESTELD NAAR VOORJAAR 2022Kortrijk

  De Green Summit is dé samenvatting van CEO’s 4 Climate voor staat. Keynote speakers lichten cases toe over oplossingen m.b.t. circulair bouwen. Onze leden en partners krijgen de gelegenheid om hun producten, diensten of oplossingen voor te stellen en daarnaast bieden we een platform voor innovatieve en duurzame start-ups en studenten. In samenwerking met Stad Kortrijk, Vlaanderen Circulair, Confederatie Bouw, Vives, Odisee en Hangar K.

  Omwille van de nieuwe covid maatregelen zien wij ons genoodzaakt het event uit te stellen naar het voorjaar van 2022. Meer info volgt.

  Alle themasessies gaan in principe fysiek door, gevolgd door een netwerkmoment. Omwille van corona is het echter mogelijk dat een netwerkmoment wordt geschrapt. Ook is het mogelijk dat een themasessie slechts met een beperkt aantal aanwezigen doorgaat terwijl anderen online kunnen volgen. En als het niet anders kan gaan we volledig en voor iedereen online.