Eerste Climate café

Zaterdag 13 maart 2021 - 16.00uBrouwerij Vanhonsebrouck

In maart gaat ons eerste Climate Cafe door. Vlaams minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir heet u van hart welkom. Brouwerij Vanhonsebrouck geeft een rondleiding in hun brouwerij met focus op de duurzame blikkenlijn en waterbesparende processen. We sluiten af met een netwerkmoment.

Programma:

  • (intro) speech door Vlaams Minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir
  • Rondleiding in de brouwerij met focus op duurzame blikkenlijn en waterrecuperatie
  • Meet & greet met collega ondernemers

Prijs:

  • Gratis voor leden
  • €40 voor niet-leden

Eind april 2021

Skyline Park Izegem

Voor onze eerste themassessie spreken we met onze partners Traject & SiMS Mobility (de 1e spin-off in de schoot van CEO’s 4 Climate) over duurzame mobiliteit. We brengen inzichten en tips over hoe de vloot van uw bedrijf duurzamer kan maken. Met enkele keynotesprekers, zoals Hajo Beeckmans (VRT verkeersdeskundige), gaan we dieper in op de vraag hoe een bedrijf fiscaal voordeel heeft bij de keuze voor een klimaatvriendelijk mobiliteitsbeleid.

Eind mei 2021

Locatie nog te bepalen

Onze partner South Pole komt vertellen over hoe bedrijven duurzame processen sneller en gemakkelijker kunnen implementeren in hun bedrijf. Stijn Ronsse (Capture) komt zijn nieuw boek “Als de raket niet opgaat – 12 valkuilen van innovatie” voorstellen. Hij legt de focus op middelgrote KMO’s om hen beter te informeren over hoe ze  duurzame transitie en innovaties ook bij hen sneller kunnen doorvoeren.

E.V. Drivers Event

25 - 27 juni 2021

Een exclusief evenement waarbij we inzoomen op elektrische wagens. U kunt de wagens testen en fleet experts zijn aanwezig om u te voorzien van tekst en uitleg. Minister Lydia Peeters zal ons vergezellen als keynote speaker. En dit alles zal verbonden zijn met creatieve en lokale hapjes en drankjes. Kortom: Business meets pleasure!

klik hier voor meer informatie

Green Summit

17 december 2021Kortrijk

De Green Summit is dé samenvatting van CEO’s 4 Climate voor staat. Keynote speakers lichten cases toe over oplossingen m.b.t. duurzaam ondernemen. Onze members krijgen de gelegenheid om hun producten, diensten of oplossingen voor te stellen. We bieden een platform voor innovatieve en duurzame start-ups.

Alle themasessies gaan in principe fysiek door, gevolgd door een netwerkmoment. Omwille van corona is het echter mogelijk dat een netwerkmoment wordt geschrapt. Ook is het mogelijk dat een themasessie slechts met een beperkt aantal aanwezigen doorgaat terwijl anderen online kunnen volgen. En als het niet anders kan gaan we volledig en voor iedereen online.