E.V. Drivers Event

17 - 18 september 2021Snowball (Evolis, Kortrijk)

Een exclusief evenement waarbij we inzoomen op elektrische wagens. U kunt de wagens testen en fleet experts zijn aanwezig om u te voorzien van tekst en uitleg. Minister Van Quickenborne zal ons vergezellen als keynote speaker. Dit alles zal verbonden zijn met creatieve en lokale hapjes en drankjes. Kortom: Business meets pleasure!

Polestar, Toyota, Lexus, BMW Group, Van Mossel, Volvo, Stromer en Canyon zijn alvast geregistreerd als partner en zullen aanwezig zijn met hun aanbod elektrische voertuigen.

Meer informatie en inschrijven

National EV Drivers Event

Green Summit

17 - 19 december 2021Kortrijk

De Green Summit is dé samenvatting van CEO’s 4 Climate voor staat. Keynote speakers lichten cases toe over oplossingen m.b.t. circulair bouwen. Onze members krijgen de gelegenheid om hun producten, diensten of oplossingen voor te stellen. We bieden een platform voor innovatieve en duurzame start-ups en studenten. In samenwerking met Vlaanderen Circulair, Confederatie Bouw, Vives, Odisee en Hangar K.

Alle themasessies gaan in principe fysiek door, gevolgd door een netwerkmoment. Omwille van corona is het echter mogelijk dat een netwerkmoment wordt geschrapt. Ook is het mogelijk dat een themasessie slechts met een beperkt aantal aanwezigen doorgaat terwijl anderen online kunnen volgen. En als het niet anders kan gaan we volledig en voor iedereen online.