Doe mee


Laten we samen een duurzaam verhaal schrijven!


Contacteer Amel via +32 485 15 92 16

CEO’s 4 Climate is een initiatief van CRM Group. Website door CRM Art

Green membership

Vraag naar onze GREEN MEMBERSHIP brochure.

Blue membership

Vraag naar onze BLUE MEMBERSHIP brochure.

Voordelen

Met CEO’s 4 Climate neemt de CEO deel aan een nieuwe klimaatbeweging die bijdraagt tot een nieuwe duurzame economie en die “beter voor mij” en “beter voor de wereld” hand in hand laat gaan.

Met CEO’s 4 Climate hebben we de mogelijkheid om de verschillende sectorspelers bij elkaar te brengen en via ‘peer learning’ te zoeken naar oplossingen en meer gewicht in de schaal te leggen bij de overheden.

Met CEO’s 4 Climate bouwen we een groep van gelijkgezinden die als ‘ambassadeurs’ en ‘influencers’ hun collega CEO’s kunnen overtuigen.

Elk actief lid kan zijn bedrijf via lokale en nationale events voorstellen aan andere bedrijven uit de community. Ook creëren we visibiliteit via collega CEO’s, politiek, pers, onze website, en social media.

CEO’s 4 Climate bewijst zijn betrouwbaarheid en die van alle leden van onze community door specifieke klimaatorganisaties, nationaal en Europees.

CEO’s 4 Climate is een contentplatform waarop heel veel informatie rond duurzaamheid wereldwijd, kan gelezen worden.

Lid worden

Neemt uw bedrijf ook duurzame initiatieven? Wilt u deelnemen aan onze promoties, groepsaankopen of evenementen? Wilt u het verschil maken?

Wacht niet langer en doe mee! We houden u op de hoogte en nodigen u uit voor de evenementen. Ook u kunt inspireren: plaats uw initiatieven op onze website en help mee de duurzame toekomst van het bedrijfsleven vorm te geven. Contacteer Amel via +32 485 15 92 16 of laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!