Eerste Climate café

Zaterdag 30 januari 2021Brouwerij van Honsebrouck

In januari gaat ons eerste Climate Cafe door. We gaan o.a. in op onze partnership met South Pole samen met met Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme Zuhal Demir. Brouwerij Van Honsebrouck geeft een rondleiding in hun brouwerij en hun duurzame processen. We sluiten af met een netwerkmoment.

Programma:

  • (intro) speech door Vlaams Minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir
  • Rondleiding in de brouwerij met focus op duurzame blikkenlijn en waterrecuperatie
  • Meet & greet met collega ondernemers

Prijs:

  • Gratis voor leden
  • €40 voor niet-leden

25 Februari 2021

Skyline Tower Izegem

In februari spreken we met onze partners Traject & Sims-mobility over duurzame (a) mobiliteit. We krijgen inzichten en tips over hoe je uw vloot duurzamer kan maken.

Eind maart 2021

Van Marcke

Onze partner South Pole komt vertellen over hun duurzame processen. Daarna spreken we over Geothermie en magazijn of distributie. Om daarna samen te brainstormen over ‘Product as a service en circulaire economie

Eind mei 2021

Bio Pack / E-packing (nog te bepalen)

Stijn Ronsse komt zijn boek Caputre voorstellen. Hij legt de focus op meer middelgrote KMO’s sneller en beter informeren ivm duurzame transitie en innovaties.

E.V. Drivers Event

25 - 27 juni 2021

Een exclusief evenement waarbij we inzoomen op elektrische wagens. U kunt de wagens testen en fleet experts zijn aanwezig om u te voorzien van tekst en uitleg. Minister Lydia Peeters zal ons vergezellen als keynote speaker. En dit alles zal verbonden zijn met creatieve en lokale hapjes en drankjes. Kortom: Business meets pleasure!

klik hier voor meer informatie

Green Summit

25 - 27 juni 2021Kortrijk

De Green Summit is dé samenvatting van CEO’s 4 Climate voor staat. Keynote speakers lichten cases toe over oplossingen m.b.t. duurzaam ondernemen. Onze members krijgen de gelegenheid om hun producten, diensten of oplossingen voor te stellen. We bieden een platform voor innovatieve en duurzame start-ups.

Alle themasessies gaan in principe fysiek door, gevolgd door een netwerkmoment. Omwille van corona is het echter mogelijk dat een netwerkmoment wordt geschrapt. Ook is het mogelijk dat een themasessie slechts met een beperkt aantal aanwezigen doorgaat terwijl anderen online kunnen volgen. En als het niet anders kan gaan we volledig en voor iedereen online.