Fully charged and ready for the future

Kortrijk | Afgelopen weekend vond op de cleantech site van Snowball in Kortrijk het eerste National EV Drivers Event van CEO’s 4 Climate plaats. Het was meteen een top-editie met honderden testritten met 100% elektrische wagens. De Vlaamse ondernemerswereld is klaar om zijn vloot te verduurzamen.

Tijdens dit weekend kon worden kennisgemaakt met de nieuwste EV-modellen en diverse oplossingen voor elektrische bedrijfsvloten. Zowel tijdens de B2B-dag als de B2C-dag, waren tal van service providers, dealers en constructeurs aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met een elektrische rijervaring en alle opportuniteiten die erbij komen kijken. Smappee, gekend van slimme en groene laadoplossingen en een all-in-one laadplatform, stelde er zijn nieuwste supercharger (DC laadpaal) voor.

Ook in het aanbod testwagens waren heel wat nieuwigheden te zien. Uiteraard was Polestar van de partij, Autogroep Sevayge bracht de nieuwste Hyundai IONIQ 5 mee en RS Motors Kortrijk stelde dan weer met trots 2 Taycans in de spotlights.

Van testritten tot break-outsessies van KBC Autolease en Luminus, een netwerknocturne in samenwerking met STERCK. en een motiverende speech van Minister Van Quickenborne, alles stond tijdens deze inspirerende 2-daagse in het teken van duurzame mobiliteit.

Voor meer foto’s en de aftermovie, klik op de knop hieronder.