SVEK is op zoek naar een Energie architect.

Ben je gepassioneerd over het creëren van duurzame energieoplossingen?

Wat is SVEK?

SVEK is een jong bedrijf (deel van CRM Group) dat zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte energieoplossingen voor KMO’s.
We hanteren daarbij 3 niveaus:

 1. Verminderen van het stroomverbruik
 2. Neutraliseren van het stroomverbruik
 3. Aan de slag als energieondernemer, waarbij onze klant op de DAM kan omschakelen.

Ons team is gepassioneerd over het creëren van innovatieve en toekomstgerichte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van de diverse bedrijven binnen de geselecteerde doelgroepen waaronder busbedrijven, energie-intensieve bedrijven zoals bakkerijen, plasticverwerking, metaalverwerking en gebouwbeheer.

Wat houdt de job in?

Als energie architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van en toezicht houden op de implementatie van complexe energiesystemen met grid, energierecuperatie, zon, wind, batterijen, energiedelen en energiemanagement.

Je maakt ontwerpen van mogelijke oplossingen voor energie-efficiëntie, energie-onafhankelijkheid, en energie-ondernemerschap met berekening van investeringen en terugverdieneffecten en visualiseert deze oplossingen in 3D via Autocad of andere programma’s.

Je neemt deel aan commerciële besprekingen en staat in voor het coördineren van uitvoerende partijen tijdens projectimplementaties.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, over het vermogen om samen te werken met diverse belanghebbenden, waaronder klanten en leveranciers en je hebt uitgebreide ervaring met complex project management.

Wat zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden?

 • Ontwerp van energie systemen: Ontwikkeling innovatieve en toekomstgerichte ontwerpen voor energiesystemen die aansluiten bij de eisen van klanten en de normen van de industrie.
 • Toezicht op implementatie: Leiding geven aan de implementatiefase van energieprojecten: je zorgt ervoor dat de uitvoering soepel verloopt en je houdt vast aan projecttijdslijnen en budgetbeperkingen.
 • Communicatie met belanghebbenden: Communiceren met klanten, leveranciers en bouwteams om een duidelijk begrip van projectdoelen, vereisten en tijdslijnen te waarborgen.
 • Probleemoplossing: Identificatie van problemen tijdens de ontwerp- en implementatiefases en het nemen van de nodige acties om projecten op koers te houden.
 • Documentatie: Opstellen en onderhouden van nauwkeurige projectdocumentatie, waaronder ontwerpspecificaties, voortgangsrapporten en eindprojectevaluaties aan de hand van templates.

Welke kwalificaties heb je nodig?

 • Industrieel ingenieur in een gerelateerd vakgebied (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Ervaring in het ontwerpen en implementeren van complexe energiesystemen.
 • Projectmanagementvaardigheden met het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren.
 • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden om samen te werken met diverse belanghebbenden.
 • Probleemoplossend denkvermogen.
 • Bekendheid met branchenormen, regelgeving en opkomende technologieën in de energiesector.

Hoe kan je solliciteren?

Heb je de vaardigheden en ervaring om uit te blinken in deze rol? Dan nodigen we je graag uit om je CV en motivatiebrief met details over relevante ervaring in te dienen. Stuur je sollicitatie naar filip@svek.eu.

Voel jij de vonk?

Waag de sprong naar een nieuwe carrière!

www.svek.eu