De echte verandering kan uit de bedrijfswereld komen!

Nationale en lokale events

Laten we samenkomen. Leer van onze keynote-sprekers en ontvang aanbevelingen voor duurzaam ondernemen. Verbreed uw netwerk en maak contact met gelijkgestemde CEO’s. Deel ervaringen met andere leden van CEO’s 4 Climate en raak geïnspireerd.

Promoties & groepsaankopen

Geniet van kortingen en groepsaankopen dankzij onze duurzame leveranciers. Dankzij gezamelijke kracht wordt een groter ecologisch verschil gemaakt.

Positief beeld en zichtbaarheid

Duurzaam ondernemen heeft altijd een positieve connotatie en maakt je bedrijf aantrekkelijker voor werknemers en vooral potentiële klanten. Studies vertellen ons dat de winst tussen 3 en 7 procent kan stijgen voor bedrijven met een duurzaam beleid.

Winst en kennis

Ervaar hoe uw bedrijf tegelijkertijd duurzaam en winstgevend kan zijn. Leer van de expertise van keynote-sprekers tijdens onze evenementen en leer hoe je winst kunt maken met duurzame initiatieven.

Mens, Planeet & Welvaart

Neem verantwoordelijkheid met jouw bedrijf en zorg voor de toekomst op een duurzame manier. Door dit te doen, stijgt de betrokkenheid en motivatie bij je werknemers, stakeholders en partners. Je stelt een voorbeeld door bij te dragen aan de welvaart van onze planeet.

CEO Roland groeide op met liefde voor de natuur. Als je het bedrijf bezoekt wordt het meteen duidelijk:
de rozenstruiken sieren het gebouw en aan de ingang ontdek je vogels en vissen. Recent startte CRM Group met diverse duurzame initatieven: paperless policy, kranen met filters voor drinkbaar water, een ban op plastic flessen, enzovoort. Roland merkte dat deze intiatieven niet enkel een duurzame, maar ook een positieve economische impact hadden! Daarom wil hij andere bedrijfsleiders inspireren om ook initiatief te nemen.

Gella Vandecaveye als ambassadrice


Gella is een voorbeeld van doorzettingsvermogen en wilskracht. Ook zware tegenslagen heeft ze moedig overwonnen. Dat maakt van haar een echte winnaar.
Net met die ingesteldheid wil CEO’s 4 Climate zich inzetten voor het het klimaat en de toekomst, met Gella als ambassadrice.

CEO's 4 climate initiatiefnemers


De foto toont initiatiefnemer Roland Maes en Marijn Devalck (peetvader van het project).
Roland Maes (CEO van CRM Group in Waregem) bedacht en creëerde het project samen met zijn dochter Kelly Maes.

Bloovi


Deze CEO bouwt een gemeenschap van bedrijven die klimaatacties opzetten: “De consument neemt niet langer aan dat u niets doet”

We willen een echte gemeenschap opbouwen van alle bedrijven die slimme, winstgevende klimaatacties opzetten

Lees het volledige artikel op Bloovi.

Made in West-Vlaanderen


Om het met Bob Dylan te zeggen in het wondermooie Working Men Blues: “You can hang back or fight your best at the frontline.”

Ondernemer Roland Maes, CEO van het dynamische IT-bedrijf CRM Group heeft alvast voor die laatste optie gekozen om iets te doen aan het milieu.

Lees het volledige artikel op Made in West-Vlaanderen.

Het C4C-principe