Op donderdag 27 oktober 2022 vond bij Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck ons Climate Café plaats over hernieuwbare energie. Tijdens dit event kwamen enkele experts aan het woord, we zetten even voor jou op een rijtje wat er allemaal gezegd werd.

Philippe Awouters(Vlaskracht)

Met Philippe verdiepten we ons in de wereld van coöperatief ondernemen en energiedelen voor een versnelde energietransitie.

Jannes Soutaer(ExtraPower)

Jannes ging in op de core business van Extrapower; zonnepanelen. Hij leerde je de verschillende voordelen van zonne-energie.

.

“Dynamische prijzen; een risico of opportuniteit?”

.

Michel Verschuere(Yuso)

Michel legde de ins & outs uit van dynamische prijszetting en wanneer deze een opportuniteit kunnen vormen.

Erik Notermans(NotermansConsult bv)

NotermansConsult bv biedt een geïntegreerde oplossing aan voor duurzaam gebouwenbeheer: ‘Sustainability is a verb’. Dit is een dienstenaanbod dat gebouweneigenaars- en beheerders in staat stelt een beleid van duurzaam gebouwbeheer uit te werken op korte, middellange en lange termijn aan de hand van een partnerplatform.

Frank De Lannoit & Roland Maes(CEO's 4 Climate)

Frank & Roland stelden hun nieuwste project ‘Stroom van eigen kweek 2.3’ voor. Een traject waar CEO’s 4 Climate instaat voor energie-ontzorging van bedrijven. Wij begeleiden bedrijven van afnemer naar co-producent van energie in samenwerking met verschillende partners.