Op donderdag 1 december 2022 vond bij KV Kortrijk ons Climate Café plaats over duurzaam bouwen. Tijdens dit event kwamen enkele experts aan het woord, we zetten even voor jou op een rijtje wat er allemaal gezegd werd.

Bart Gentens(Aug-e)

Bart vertelde ons hoe we ons vastgoed efficiënter kunnen maken en de energietransitie kunnen helpen. Aug-e doet dit door je gebouw te connecteren met de energiemarkten.

Stijn Dauwe(Odisee)

Stijn lichtte het onderzoeksproject van Odisee ‘Circulair bouwen’ toe. Aan de hand van hun mobiele unit maken ze circulair bouwen heel concreet voor aannemers met een focus op touch en feel.

.

“Van afnemer van energie naar co-producent van energie, wij staan in voor uw energie-ontzorging”

.

Erik Notermans(NotermansConsult bv)

NotermansConsult bv biedt een geïntegreerde oplossing aan voor duurzaam gebouwenbeheer: ‘Sustainability is a verb’. Dit is een dienstenaanbod dat gebouweneigenaars- en beheerders in staat stelt een beleid van duurzaam gebouwbeheer uit te werken aan de hand van een partnerplatform.

Roland Maes(CEO's 4 Climate)

Roland stelde zijn nieuwste project ‘Stroom van eigen kweek 2.3’ voor. Een traject waar CEO’s 4 Climate instaat voor energie-ontzorging van bedrijven. Wij begeleiden bedrijven van afnemer naar co-producent van energie in samenwerking met verschillende partners.