Daarom schenkt CEO’s 4 Climate 24.000 gecertificeerde chirurgische mondmaskers aan de zelfstandige thuisverpleegkundigen.

Die worden de komenden dagen overhandigd aan de thuiszorgers, en meer bepaald aan de Kring van Zelfstandig Thuisverpleegkundigen van Zuid West-Vlaanderen.

Roland Maes

Foto : Initiatiefnemer Roland Maes

Met het platform CEO’s4 Climate wil Roland Maes -CEO van het Waregemse IT-consultancybedrijf CRM Group- een rol spelen in het sensibiliseren van de bedrijfswereld voor een beter klimaat. De initiële kick-off meeting (dd 31maart) werd inmiddels uitgesteld naar een latere datum. Maar Maes blijft zich inmiddels met veel enthousiasme hullen in de rol van wereldverbeteraar.

Nu nam hij een stichtend initiatief voor een groep die er echt behoefte aan heeft: de thuisverzorgers. De thuisverzorgers, een groep die de diepst mogelijke buiging verdient, waren in deze crisis al vragende partij om aan voldoende beschermende mondmaskers te geraken.

Met zijn community CEO’s 4 Climate heeft Maes sowieso al heel wat gelijkgezinden overtuigd om mee te denken over wat er beter kan en te helpen waar mogelijk. Dat leidde inmiddels al naar een concreet resultaat. De beweging van ondernemers, die dromen van en willen meeschrijven aan een betere andere wereld, wist maar liefst 24.000 gecertificeerde chirurgische mondmaskers bijeen te schrapen. “De levering werd mogelijk gemaakt via het informele netwerk van één van mijn account managers in het Midden Oosten”, aldus de immer dynamische Roland Maes.