De CEO’s 4 Climate consumenten app

De app helpt de consument bewust te kiezen!

CEO’s 4 Climate ontwikkelt een open platform, onder de vorm van een consumenten-app die onafhankelijke, transparante en objectieve informatie aanbiedt over de meest klimaatvriendelijke oplossingen. Die oplossingen worden geleverd door de aanbieders die deel uitmaken van onze C4C-community.

Vooropgestelde parameters zoals het niveau van de duurzaamheid, de prijs, en de haalbaarheid bepalen het aanbod.

Waarom een app voor consumenten?

Consumenten zijn heel bereidwillig om te kiezen voor duurzame klimaatvriendelijke oplossingen. Maar wat is die juiste oplossing precies? Vaak vinden ze heel veel gefragmenteerde informatie uit verschillende bronnen, en jammer genoeg valt het voor dat die informatie elkaar tegenspreekt.

Soms wordt er met te weinig criteria rekening gehouden. De locatie, het budget, de haalbaarheid, etc. Kortom, de consument ziet het bos door de bomen niet meer en houdt het dan maar bij de gekende oplossingen.

De klimaatbewuste oplossing vinden in een handomdraai!

Dankzij de CEO’s 4 Climate app zal een consument in enkele stappen op zoek kunnen gaan naar de meest ecologisch bewuste oplossing. We bieden volledige en onpartijdige informatie aan en houden rekening met persoonlijke eigenschappen van de gebruiker. Uiteraard is niet voor iedereen dezelfde oplossing even klimaatvriendelijk.

Aan de hand van vooropgestelde parameters – zoals het niveau van duurzaamheid, de prijs, de haalbaarheid en de locatie – wordt een aanbod opgebouwd. Die producten en diensten worden geleverd door de aanbieders die deel uitmaken van onze C4C-community. Zo stimuleren we de eigen lokale economie.