Sanicomfort zet zijn klanten aan om het waterverbruik te optimaliseren. Uiteraard beginnen ze met zelf het goede voorbeeld te geven.

Alles draait om water bij Sanicomfort. In het bedrijf zelf wordt er dan ook, als voorbeeldfunctie, zorgzaam en bewust mee omgesprongen. Het warm water voor de douches van de spinning sessies bijvoorbeeld wordt opgewarmd door een warmtepompboiler op zonnepanelen. De elektriciteit die nodig is om de warmtepompboiler te laten werken wordt zo op een groene manier opgewekt.

In het aangeboden assortiment van kranen worden bovendien de waterbesparende varianten in de kijker gezet. Zo is Sanicomfort niet enkel zelf bezig met het besparen van water, ze zetten ook hun klanten ertoe aan. De eengreeps wastafelkranen hebben een waterbesparende mousseur met luchtmenging, die het waterverbruik reduceert zonder comfortverlies. Het resultaat: een bevredigende, volumineuze stroom die nooit meer dan 5,7 liter per minuut verbruikt; dit is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu.

Tot slot werd ook gedacht over het vermijden van plastic zakjes. Wat beter dan het aanbieden van een gratis emmer voor het afhalen van klein sanitair materiaal voor de installateurs. Stevig en herbruikbaar. Bovendien met de nodige visibiliteit van Sanicomfort op werven.

Meer info: www.sanicomfort.be